sigla-kinetozen-romania

Recuperarea mainii

Terapia mâinii reprezintă gestionarea non-chirurgicală, pre si post-chirurgicală a tulburărilor mâinilor și a leziunilor, utilizând metode fizice, cum ar fi exercițiile fizice, electrostimulări, atele și îngrijirea rănilor.
Terapia mâinii reunește tehnici de terapie ocupațională (gestionarea cicatricilor, atele, sfaturi privind activitățile vieții de zi cu zi) și fizioterapie (mobilizări articulare, stretching, exerciții active și rezistente, electrostimulare).

Tratamentul postoperator facut de către un terapeut specializat este esențial pentru recuperarea optimă după unele tipuri de intervenții chirurgicale ale mâinii.
Leziunile mâinilor sunt frecvente și pot implica o varietate de structuri, cum ar fi pielea, tendoanele, nervii, vasele de sânge, oasele și articulațiile. Multe leziuni se rezolvă în timp, dar există anumite tipuri care necesită tratament intervențional.

Mâinile sunt o parte extraordinară a corpului nostru și ne permit abilitatea de a efectua multe activități diferite de o dexteritate cu potențial incredibil.

Kinetoterapia are un rol crucial în recuperarea după rănirea mâinii sau a încheieturii mâinii și în recuperarea după operațiile chirurgicale, iar terapeutul asigura restabilirea funcției mâinii si poate ajuta in plus cu sprijin emoțional și psihologic.

share-to-facebook

Kineto Zen,Kineto terapie mana. Recuperare. Recuperarea mainii, tratament mana,Recuperare mana. Kinetoterapie pentru mana, palma, degete. Recuperare dupa operatie. Tratament kineto post-operatoriu dedicat pentru vindecare mana,Tratamente kineto terapeutice mana, coloana vertebrala, Schroth. Kineto terapie recuperare mana. Scolioza, cifoza, exercitii coloana

Info request